Collectieve Inkoop Energie

Met het vrijgeven van de energiemarkt is er meer macht bij de klant komen te liggen. Met name als het afnamevolume groot is zullen de leveranciers meer voor u willen doen. U heeft daarmee meer inkooppower en u kunt onderhandelen over betere voorwaarden.        

Green-Men koopt voor leden van (branche)organisaties gezamenlijk energie in tegen een scherpe prijsstelling en gunstige voorwaarden. Enerzijds kan dit door het strategisch inkopen van energie voor een specifieke groep van leden met een groot energieverbruik. Anderzijds kan dit door de leden de mogelijkheid te bieden om direct energie in te kopen.

Green-Men zal daarbij zorgen voor de verdere administratieve afhandeling. We zullen zorgen voor een goede aftersales en samenwerking en zullen zorgen dat we u goed op de hoogte houden van de markt- en prijsontwikkelingen.

Voor grote collectieven/branches (consumenten/kleinzakelijk) is het wellicht ook aantrekkelijk om een eigen energielabel (white label) op te zetten. Druk hier indien u hierover meer informatie zou willen hebben.

 

Follow us

Locatie Groningen

Stavangerweg 41-31
9723JC Groningen
050 - 210 01 30

Locatie Leusden

Wim Vrijhoefstraat 15
3832 LE Leusden
033 - 760 01 11

2019 Green Men - Alle rechten voorbehouden - Website ontwikkeld door Interly