Factuurcontrole

Helaas constateren we dat veel energieleveranciers moeite hebben om hun administratie en systemen op orde te krijgen. Daardoor ontstaan er veel fouten in facturen. Daarnaast is het ook niet makkelijk om een factuur goed te doorgronden en is niet geheel transparant waar je nu precies voor betaalt. 

Het vergt dus veel kennis en ervaring om uw energiefacturen goed te kunnen begrijpen en te controleren. U wilt toch liever ook bezig zijn met u dagelijkse zaken en hier zo weinig mogelijk tijd aan besteden. Tijd is immers geld!

Green-Men heeft de kennis en ervaring in huis. Wij kunnen een goede controle (kosteloos) uitvoeren op bijvoorbeeld de tarieven die zijn gehanteerd en die contractueel zijn afgesproken. Wij vergelijken uw verbruiksgegevens met meetdata van de netbeheerder en gecontracteerde tarieven en de afrekening met voorschotnota’s. Ook controleren wij transportnota’s, kosten voor energiebelasting en of bijvoorbeeld uw eigen opgewekte energie d.m.v. zonnepanelen is gesaldeerd op uw eindafrekening. 

 

 

Follow us

Locatie Groningen

Stavangerweg 41-31
9723JC Groningen
050 - 210 01 30

Locatie Leusden

Wim Vrijhoefstraat 15
3832 LE Leusden
033 - 760 01 11

2019 Green Men - Alle rechten voorbehouden - Website ontwikkeld door Interly