Een groene wereld, daar streven wij naar.

Wij van Green Men willen Nederland groener maken, zodat we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Green-Men staat voor de groene mensen. Energie is namelijk van iedereen. Het is onze energie!

De energiemarkt is aan flinke veranderingen onderhevig en er zijn veel mogelijkheden om te verduurzamen. Maar hoe kom je tot de juiste oplossing en hoe behalen we het hoogste rendement? Wie hebben we hiervoor nodig? Hoe maken we de juiste verbindingen? Dit vraagt om nieuwe manieren van samenwerking en partnerships met daarbij nieuwe concepten en businessmodellen.

Green-Men bestaat uit mensen met kennis en passie voor energie en duurzaamheid. Ook hebben we ruime ervaring in de energiemarkt. Wij ondersteunen bij het bedenken en implementeren van nieuwe concepten en businessmodellen. We laten zien dat verduurzaming ook geld kan opleveren. We focussen ons op het efficiënter inrichten van de energiehuishouding. Het creëren van inzicht, tot het realiseren van verduurzaming met de bijbehorende subsidiemogelijkheden en financieringsopties tot het inkopen van aanvullend benodigde energie.

Green-Men heeft zich omringd met goede en sterke samenwerkingspartners op het gebied van energie en duurzaamheid. Met twee locaties in Nederland (Groningen en Leusden), hebben wij landelijke dekking. Neem nu contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u ook rendement kunt halen uit duurzame energie.

Follow us

Locatie Groningen

Stavangerweg 41-31
9723JC Groningen
050 - 210 01 30

Locatie Leusden

Wim Vrijhoefstraat 15
3832 LE Leusden
033 - 760 01 11

2019 Green Men - Alle rechten voorbehouden - Website ontwikkeld door Interly